Resultaten voor medisch secretaresse

 
 
medisch secretaresse
Cursus Medisch secretaresse De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Wat kun je met deze cursus Medisch secretaresse? De cursus medisch secretaresse leidt op voor een erkend diploma en leert je alles wat je moet weten om een goede start te maken als secretarieel ondersteuner van een arts of specialist.
vacature medisch secretaresse
Medisch Secretaresse 1 LSSO.
De certificaten voor de zeven modules geven recht op het diploma Medisch Secretaresse 1 LSSO. Voor de cursus Medisch Secretaresse 1 is een vooropleiding van minimaal vmbo-kb kaderberoepsgerichte leerweg aan te bevelen en/of relevante werkervaring. Ook LSSO-cursisten met het diploma Secretaresse zijn toelaatbaar.
opleiding secretaresse hbo
Opleiding Medisch Secretaresse Cursus als thuisstudie NHA.
Je leert in dit onderdeel over de verschillende instanties en de verschillende mogelijkheden voor zorgverlening zoals dit mogelijk gemaakt wordt door de overheid. Met het diploma Medisch secretaresse van de NHA in jouw bagage bewijs je over alle benodigde vakkennis te beschikken die nodig is om als Medisch secretaresse aan de slag te gaan!
cursus medische terminologie
Medisch Secretaresse MBO Scheidegger Opleidingen.
Als medisch secretaresse vervul je een centrale, coördinerende rol in bijvoorbeeld een ziekenhuis, bij een huisartsenpraktijk of in een andere zorginstelling. Deze opleiding biedt een zeer interessante verdieping als vervolg op de opleiding tot secretaresse, waarbij je alle belangrijke aspecten van de medisch secretaresse leert.
secretaresse
Medisch Secretaresse I LSSO DOC Opleiding Training.
De opleiding Medisch Secretaresse I bestaat uit vier modules voor de algemene secretariële vaardigheden en drie medische modules. Je sluit de opleiding af met het diploma Medisch Secretaresse I. Met het LSSO-diploma Medisch Secretaresse I onderscheid je je bij een sollicitatie met specifieke medische kennis.
secretaresse
Medisch secretaresse Secretarile beroepen 4 MBO-opleidingen ROC.nl.
Je werkt als medisch secretaresse bij organisaties waar mensen een medisch beroep uitoefenen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld dokterspraktijken huisartsen of ziekenhuizen. Wanneer je bij een organisatie werkt waar mensen een medisch beroep uitoefenen moet je er rekening mee houden dat je met mensen te maken krijgt die ziek zijn of een medische vraag hebben.
opleiding secretaresse hbo
Cursus praktijkdiploma medisch secretaresse Zaandam.
Praktijkdiploma medisch secretaresse. Voor een goed opgeleide medisch secretaresse is de arbeidsmarkt op dit moment gunstig. In de medische sector is behoefte aan goed opgeleide vakgerichte secretaressen. De opleiding ondersteunt uw functioneren als medisch secretaresse op niveau met moderne kennis en door het trainen van uw vaardigheden.
secretaresse
Medisch Secretaresse Cursussen Trainingen ROC.nl.
249, tot 2290. Er zijn 15 cursussen gevonden gerelateerd aan Medisch Secretaresse. Een medisch secretaresse is een secretaresse die gespecialiseerd is in de medische wereld. Als medisch secretaresse ben je een duizendpoot die verschillende werkzaamheden uitvoert en daarnaast een representatieve functie heeft.
management assistent

Dan is onze opleiding Medisch Secretaresse iets voor jou. Je volgt 9 colleges van 4 uur bij een ervaren Medisch Secretaresse. Naast alle vormen van communicatie met de patiënt leer je het beheer van het secretariaat, de agenda bijhouden en de wachtruimte managen, het medisch archief en medische dossiers, algemene medische kennis, sociale Zekerheid, geneeskundige verzorging en uitkeringen, de dienst voor uitkeringen, gezinsbijslag, werkloosheid en pensioenen, arbeidsongevallen en de jaarlijkse vakantie.
receptioniste
Opleiding Medisch secretaresse in thuisstudie Wellness Academie.
Hoe je dit allemaal als een echte professional perfect in de praktijk brengt, dat leer je in deze opleiding medisch secretaresse thuisstudie. Het beroep van medisch secretaresse in de kijker. Er zijn veel goede redenen om medisch secretaresse te worden.
Secretaresse vacatures
Medisch secretaresse vacatures in Zuid-Holland NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als medisch secretaresse in de provincie / regio Zuid-Holland. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
Medisch secretaresse YouTube.
Juridisch secretaresse Duration: 219. Mbowijzernl 2781, views. Medisch Secretaresse Duration: 131. NieFaS Heerenveen 931 views. Elke dag weer een uitdaging als medisch secretaresse Duration: 152. SYNTRA Limburg 3312, views. Hoe ziet de secretaresse haar toekomst? ManagementSupportTV 537 views. Interview secretaresse Duration: 458.

Contacteer ons