Meer resultaten voor zzp zorg

 
 
zzp zorg
zzpers in de zorg Lextabak.nl.
33 days ago @W8_4_Epiphany. @zorgenzo aan het woord: Waarmee onderscheid jij je als zzp er bij opdrachtgevers? 40 days ago @W8_4_Epiphany. Die verpleegster in het ziekenhuis. Hoezo geen zelfstandig ondernemer? Handreiking Wkkgz voor zzpers in ontwikkeling. NEN ontwikkelt HKZ keurmerk voor zzpers in de zorg.
zzp
Zzper in de zorg: iets voor u?
Steeds meer verzorgenden en verpleegkundigen kiezen voor een bestaan als zelfstandige zonder personeel zzper. Iets voor u? We praten erover met Jay van de Wetering, medeoprichter van het Platform Zelfstandigen van beroepsvereniging VVN en zelf zzper. Hoeveel verpleegkundigen en verzorgenden werken er als zzper in de zorg?
zzp
Word zelfstandige zorgprofessional in 9 stappen Ikgastarten.
Wanneer je het besluit neemt om zelfstandig ondernemer te worden in de zorg, begin je met het inschrijven van jouw onderneming in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel KvK. De inschrijving bij de KvK is verplicht voor alle zelfstandige ondernemers, dus ook voor ZZP'ers' in de gezondheidszorg.
zzp
Belastingdienst wil af van zzpers in zorg Actueel Skipr.
De intransigente opstelling van de Belastingdienst is voor ZZP Nederland en FNV Zelfstandigen reden om opnieuw aan de bel te trekken bij de Tweede Kamer. ZZP Nederland en FNV Zelfstandigen wijzen erop dat het rechtstreeks binnenhalen van opdrachten vrijwel onmogelijk is door de manier van aanbesteding van zorg.
zzp
Hoe word ik zzper in de zorg? Wat moet ik regelen? ZZP Servicedesk.
Overal bij je werk kunnen VrijeStijl magazine Marketing Auto Pensioen Alle dossiers. 3504 AB Utrecht. 3542 AD Utrecht. Tel: 088 652 00 57 kennispartners, leveranciers en mediacontacten. ZZP Servicedesk 2006-2016. ZZP Servicedesk is onderdeel van Dutch Network Group. Alle rechten voorbehouden.
zorg
Christopher is ZZPer in de zorg Zorg PGGMCO.
Blijven vernieuwen en leren is dan ook een must, vandaar mijn motto: stilstand is achteruitgang. Eind 2013 ben ik begonnen als ZZP'er' in de zorg in Amsterdam en Midden Nederland. Met mijn bedrijf, Nursing in Motion wil ik een thuiszorgbedrijf opzetten dat draait om kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.
zzp
Zzp-er Zorg-vacatures januari 2018 Indeed.nl.
zzp er in de zorg. Privazorg het Gooi e.o. Als zzp er in de zorg kun je bij Privazorg prima aan de slag. Ben je Verpleegkundige niveau 4 of 5, VIG-er of Helpende plus dan komen we graag in contact met.
zzp dakdekker gezocht
ZZP'er' in de zorg? Easypool helpt! Easypool Zorg aan Huis.
Ben jij een zzp-er in de zorg en wil je graag werken in de Thuiszorg? Meld je dan snel aan via onze website! Easypool Zorg aan Huis is opzoek naar ZZP-ers die interesse hebben in Thuiszorg routes in heel Rotterdam.
zzp
Werken met zzp'ers' in de zorg? Dit zijn de aandachtspunten. SoloPartners. Werken met zzp'ers' in de zorg? Dit zijn de aandachtspunten. SoloPartners.
Wellicht is het goed om te starten met wat we precies verstaan onder een zzper in de zorg. Een zzper in de zorg is wat ons betreft een zelfstandig ondernemende zorgprofessional die bewust kiest voor het verlenen van zorg onder eigen verantwoordelijkheid.
zzp
Hoe word je zzp'er' in de particuliere thuiszorg? Verpleegcollectief 8 tips tot het starten als zelfstandig ondernemer in de zorg!
Vanaf 01-01-2016 is de Wkkgz van kracht, deze wet verplicht dat iedere zorgaanbieder een onafhankelijke Klachtenfunctionaris heeft voor de informele afhandeling van cli├źnt klachten. Als zelfstandige in de zorg kun je je aansluiten bij een klachtenregeling. Deze klachtenregeling voorziet in een Klachtenfunctionaris en een geschilleninstantie.
zzp
Inhuur ZZP Start People.
Overheid en onderwijs. Zorg en welzijn. Het inhuren van een ZZPer is een zorgvuldig proces. Verificatie van gegevens van de ZZPer op juistheid en volledigheid is belangrijk, wanneer u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de ZZPer in te huren zonder BTW.
ZZP Bemiddeling in de zorg Zorgzuster West-Brabant ZZP.
Wanneer u zorg thuis nodig heeft staat Zorgzuster West-Brabant voor u klaar. Zorgzuster bemiddelt op een vernieuwende manier zelfstandige zorgverleners ZZP'ers' voor klanten die thuiszorg nodig hebben graag zo lang als mogelijk thuis willen blijven wonen. Schakel tussen klant en zelfstandig zorgverlener ZZP'er.'

Contacteer ons